‘Take you higher’
dat is mijn missie!

Jouw unieke persoonlijkheid vertalen naar een strategische en mooie huisstijl & website, zodat jij opvalt in jouw vakgebied.

Of je nu fotografe, creatieveling of advocate bent, ik sta voor jou klaar! 

Hey, ik ben Joanne! Als gedreven zelfstandig onderneemster, heb ik voor meer dan 100 bedrijven mogen ontwerpen.

Ben jij de volgende? 

Wil jij graag van jouw passie jouw beroep maken, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Been there, done that: ik stond ooit in dezelfde situatie!  

Vanaf mijn geboorte ben ik chronisch ziek, waardoor ik niet naar school kon. Mijn diploma heb ik dan ook behaald vanuit huis. Deze weg met veel tegenslagen heeft voor mij wel de doorslag gegeven: ik wil doen wat ik graag doe: ontwerpen...

Heel spannend, maar nog voordat ik wist of ik überhaupt geslaagd was, heb ik mij, op 17-jarige leeftijd, ingeschreven bij de KVK. En mijn ondernemersleven ging niet zonder tegenslagen. Juist omdat ik dit ook ervaren heb, weet ik hoe spannend, lastig en exciting is! Want dat staat voorop: het is mega gaaf!

Mijn favoriete quote:
 

‘you only fail when you stop trying’

Wat ik heb geleerd van mijn eerste jaar als onderneemster is ‘just do it’. Volg je gevoel, doe wat jou blij maakt en de rest volgt vanzelf wel. Alhoewel, vanzelf? Je moet er natuurlijk wel moeite voor doen 😉

Ik heb als ondernemer al heel veel investeringen gedaan. Ook ik dacht heel lang ‘een website is niet nodig’. Toen ik uiteindelijk toch een website voor mijzelf maakte, gebeurde er meer dan ik dacht! Ik werd serieuzer genomen en ik kreeg ik veel meer (ideale) klanten.

Ik laat een van mijn klanten aan het woord: ‘Ik ben mega blij met mijn huisstijl en website. Het staat heel professioneel, het is een geheel. Het levert uiteindelijk meer klanten op als alles er verzorgd en mooi uitziet.’  

Just do it!

🐾 Ik ben dol op honden: groot, klein, elke kleur en elk ras: i love it!

📚 Naast mijn passie voor ontwerpen heb ik een aantal hobby’s: haken, lezen en series kijken.

🚑 Ik kan slecht tegen bloed, maar een ziekenhuis-serie vind ik dan wel leuk. 

✍🏻 Plannen is mijn manier om tot rust te komen. Zonder een goede planning, zit ik niet lekker in m’n vel.

🐝 Wespen, bijen en andere kleine insecten zijn mijn grootste vijand. Als ik er een hoor of zie, ben ik weg.

Funfacts

De stap wagen, je hart volgen, doen wat je graag wilt doen: het is eng, maar het is het waard! Wil jij ook de stap wagen of wil je nu jouw bedrijf echt serieus nemen? Met een strategische en unieke huisstijl & website straal je professionaliteit en betrouwbaarheid uit. Je wilt jouw ideale klant aantrekken en dat doe je niet door het zelf te doen: je zit er te dicht op en kijkt niet vanuit het perspectief van jouw ideale klant, maar vanuit je eigen perspectief.

Als je mijn hulp inschakelt, zal ik vanuit jouw ideale klant naar jouw bedrijf kijken en ontwerpen. Dus, wil jij met jouw bedrijf higher gaan en jouw ideale klanten aantrekken? Plan een vrijblijvende kennismaking in.

Ander perspectief...

Yes, ik wil knallen!